0 product(en) - € 0,00

Gebruik de kortingscode 2019 voor 5% korting op o.a. aroma's en lege flessen.

Meer weten over HappySmokes?

Logo HappySmokes

 

Over HappySmokes

HappySmokes is opgericht uit het geloof dat de elektronische sigaret bijdraagt aan de gezondheid van personen die normale sigaretten roken en het moeilijk of onmogelijk vinden om te stoppen.
HappySmokes wil iedereen die geïnteresseerd is in deze nieuwe manier van roken helpen aan kwalitatief goede producten en de juiste informatie om de ervaring  en overstap zo prettig mogelijk te maken.

Beste Klant,

Zelf heb ik ondervonden hoe moeilijk het kan zijn om niet meer te roken en enige tijd geleden ben ik dan ook overgestapt naar het elektronisch roken. Dat was voor mij een hele goede beslissing, iets waar ik nog elke dag dankbaar voor ben. Ik voel mij fitter en ik heb sinds ik elektronisch ben begonnen te roken geen normale sigaret meer aangeraakt. Het ‘gewone ‘ roken mis ik niet want ik krijg genoeg nicotine binnen. Onlangs ben ik zelfs overgestapt naar het dampen van e-liquids met minder nicotine. Iets wat ik zelf niet voor mogelijk had gehouden. En deze overgang verliep moeiteloos. Het idee dat ik mijn lichaam vroeger voorzag van allerlei giftige stoffen en deze nu niet meer binnenkrijg heeft mijn beslissing gemakkelijk gemaakt.

Ook zag ik andere voordelen van het elektronisch roken. Namelijk dat ik meer naar buiten hoef uit de angst dat mijn kinderen meeroken of dat ik mijn witte plafond zou verpestten met gele aanslag. En nadat ik overstapte kwam ik nog meer voordelen tegen. Zoals het lekker fris ruiken, geen muffe rookgeurtjes meer in mijn kleding.

Omdat ik veel vragen kreeg uit mijn omgeving over het dampen en waar e-sigaretten verkrijgbaar zijn, zijn wij HappySmokes begonnen. Ik denk namelijk dat er behoefte is aan eerlijke informatie en goede producten in deze nog tamelijk nieuwe markt. En ik geloof dat de elektronische sigaret over tien jaar niet meer uit ons straatbeeld weg te denken valt.

Ik wens u veel plezier met het uitzoeken van een fijne e-sigaret , het proberen van e-liquids die voor u persoonlijk het lekkerste zijn en veel prettige dampervaringen toe!

Chantal Schreuder Peters
Directrice HappySmokes

 

Elektrisch roken in opmars

Het elektrische roken is al een aantal jaar in opmars, maar omdat nog maar een klein percentage van alle rokers de overstap heeft gemaakt is de markt nog tamelijk jong. HappySmokes wil iedere roker die graag damper wil worden en het roken achter zich wil laten, helpen aan eerlijke betrouwbare informatie en goede producten. Op onze informatiepagina’s vind u alle informatie die u nodig heeft voor een goed geïnformeerde overstap en onze klantenservice helpt u graag met alle overige vragen.