0 product(en) - € 0,00

10% korting op Aroma, Shake & Vape en DIY Navulflessen met de code: 10p

Aspire Platinum Startset


Deze Platinum kit is een Subohm e-sigaret van Aspire. De set is uitgerust met de Aspire Atlantis clearomizer en de CF Subohm batterij van 2000mAh. De clearomizer maakt gebruik van de 0.5 Aspire Atlantis coils welke ook in de Clapton variant verkrijgbaar zijn. De Atlantis heeft een inhoud van 2ml. (lees meer)

  • € 94,95

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  •  
  • Specificaties
    Merk Aspire

Aspire Platinum Startset

Deze Platinum kit is een Subohm e-sigaret van Aspire. De set is uitgerust met de Aspire Atlantis clearomizer en de CF Subohm batterij van 2000mAh. De clearomizer maakt gebruik van de 0.5 Aspire Atlantis coils welke ook in de Clapton variant verkrijgbaar zijn. De Atlantis heeft een inhoud van 2ml.

Inhoud:

MerkAspire
ModelPlatinum Kit
Ohm / Coil0.5 Ohm (Kanthal of Clapton)
Inhoud2ml
MateriaalRVS / Pyrex glas 
Batterijaansluiting510 aansluiting
ErvaringErvaren
KleurenZwart
Batterij Vermogen2000mAh
BijzonderhedenRegelbare Airflow, Batterij niveau indicatie
GarantieKlik hier voor meer informatie

Veiligheidswaarschuwing

Wij adviseren u om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader. Een oplader van bijvoorbeeld een mobiele telefoon kan te krachtig zijn voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik van een te krachtige oplader kan de batterij beschadigen en/of de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten. Bij twijfel of voor een advies op maat kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Tags: Aspire, Subohm, 2ML, Atlantis aspire, platinum, kit, van, 2000, mah, tot, 3000