0 product(en) - € 0,00

Gebruik de kortingscode 2019 voor 5% korting op o.a. aroma's en lege flessen.

Element - NS20 POD - Pink Lemonade - 3 x 2ML 20MG


Pink Limonade is een verfrissende limonade gemengd tot perfectie met heerlijke rode vruchten voor een zoete smaak geproduceerd door Element met een nicotinegehalte van 20MG. Door de toevoeging van nicotine-zout is de throath-hit erg zacht. 20MG nicotine-zout voelt als een 3MG liquid van een gemiddelde e-liquid waardoor u op een prettige manier aan uw nicotinebehoefte kan voldoen (lees meer)

  • € 9,95

  • Beschikbaarheid: Levertijd 1-2 dagen
  •  
  • Merk: Element

Element - NS20 POD - Pink Lemonade - 3 x 2ML 20MG

MerkElement
Inhoud10ml
Ingrediënten / Verhouding35% Propyleenglycol (PG), 65% Plantaardige Glycerine (VG)
Verkrijgbare nicotinesterktes20mg* 

* Deze NS20 Element POD werkt anders dan de gemiddelde e-liquid vulling. De nicotine- zout combinatie wordt efficiënter geabsorbeerd in het lichaam en lijkt daardoor meer op een traditionele sigaret.

Zout-Nicotine e-liquid is gevuld met het natuurlijke zout binnen de tabaksbladeren als basis voor de nicotine. Nicotine-salts liquid zorgt voor een grotere opname nicotine dan de meeste e-liquids momenteel kunnen bieden.

De Ns20 Element POD resulteert in een zachte throath hit waarbij 20MG nicotine-salts vergelijkbaar is met een gemiddelde e-liquid van 3MG. Elke POD is gevuld met Element Nicotine e-liquid en is verkrijgbaar in een nicotinegehalte van 20MG. U zult merken dat u minder vaak hoeft te dampen en toch het tevreden gevoel zeker zal behouden.


Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
(Deze waarschuwing is van toepassing op de nicotine-houdende variant(en) van dit product)

Dit product is niet geschikt voor niet-rokers, personen onder de 18 jaar, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een een allergie voor één of meer van de ingrediënten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Dit product wordt niet verkocht aan personen onder de 18 jaar.

 

Tags: element, ns20, pod, pink, lemonade, 2ml, 20mg, e-liquids