0 product(en) - € 0,00

Gebruik de kortingscode 2019 voor 5% korting op o.a. aroma's en lege flessen.

Element - NS20 POD - 555 Tobacco - 3x 2ML 20MG


Een volle tabak smaak geproduceerd door Element met een nicotinegehalte van 20MG. Door de toevoeging van nicotine-zout is de throath-hit erg zacht. 20MG nicotine-zout voelt als een 3MG liquid van een gemiddelde e-liquid waardoor u op een prettige manier aan uw nicotinebehoefte kan voldoen (lees meer)

  • € 9,95

  • Beschikbaarheid: Levertijd 1-2 dagen
  •  
  • Merk: Element

Element - NS20 POD - 555 Tobacco - 3x 2ML 20MG

MerkElement
Inhoud10ml
Ingrediënten / Verhouding35% Propyleenglycol (PG), 65% Plantaardige Glycerine (VG)
Verkrijgbare nicotinesterktes20mg* 

* Deze NS20 Element POD werkt anders dan de gemiddelde e-liquid vulling. De nicotine- zout combinatie wordt efficiënter geabsorbeerd in het lichaam en lijkt daardoor meer op een traditionele sigaret.

Zout-Nicotine e-liquid is gevuld met het natuurlijke zout binnen de tabaksbladeren als basis voor de nicotine. Nicotine-salts liquid zorgt voor een grotere opname nicotine dan de meeste e-liquids momenteel kunnen bieden.

De Ns20 Element POD resulteert in een zachte throath hit waarbij 20MG nicotine-salts vergelijkbaar is met een gemiddelde e-liquid van 3MG. Elke POD is gevuld met Element Nicotine e-liquid en is verkrijgbaar in een nicotinegehalte van 20MG. U zult merken dat u minder vaak hoeft te dampen en toch het tevreden gevoel zeker zal behouden.


Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
(Deze waarschuwing is van toepassing op de nicotine-houdende variant(en) van dit product)

Dit product is niet geschikt voor niet-rokers, personen onder de 18 jaar, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een een allergie voor één of meer van de ingrediënten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Dit product wordt niet verkocht aan personen onder de 18 jaar.

 

Tags: element, ns20, pod, 555, tobacco, 2ml, 20mg, e-liquids