0 product(en) - € 0,00

Gebruik de kortingscode 2019 voor 5% korting op o.a. aroma's en lege flessen.

Aspire Gusto Mini Startset

  • € 22,95

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  •  
  • Specificaties
    Merk Aspire

Beschikbare opties:

Aspire Gusto Mini Startset

De Aspire Gusto Mini is een AIO e-sigaret die eenvoudig is in gebruik, aangezien het enkel een vuurknop heeft als bediening. De Gusto Mini bevat een ingebouwde 900mAh LIPO batterij en is alleen te gebruiken met de Element NS20 e-liquid POD's. Het uitgangsvermogen van de Gusto Mini is 17W, wat zorgt voor genoeg kracht om aan uw vapebehoeften te voldoen. Het lampje geeft het heffings-niveau aan, bij een heffings-niveau boven 3.5V kleurt het indicatorlampje groen, onder de 3.5V kleurt het lampje rood.

Element NS20 e-liquid POD's
De Element NS20 POD werkt anders dan de gemiddelde e-liquid vulling. De POD's zijn gevuld met nicotine-salt waardoor de nicotine beter wordt geabsorbeerd. Dit resulteert in een nog zachtere beleving voor de keel. De POD's zijn gevuld met 20MG nicotine-salt, terwijl het te vergelijken is met een gemiddelde e-liquid van 3MG. De luchtstroom beschikt over een handig ontwerp en is te gebruiken op zowel MTL als DL.

Inhoud:

  • 1x Aspire Gusto Mini
  • 1x Micro-USB kabel
Merk Aspire
Model Gusto Mini
Ohm / Coils 1.5Ohm
Inhoud Clearomizer 2.0ML
Batterij  900mAh
Afmeting70 x 47.5 x 22mm
Output 17W
Garantie Klik hier voor meer informatie

Veiligheidswaarschuwing

Wij adviseren u om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader. Een oplader van bijvoorbeeld een mobiele telefoon kan te krachtig zijn voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik van een te krachtige oplader kan de batterij beschadigen en/of de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten. Bij twijfel of voor een advies op maat kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Tags: aspire, gusto, mini, startset