0 product(en) - € 0,00

Nieuws: vanaf juni 2019 worden literflessen base zonder nicotine en Shake & Vape artikelen verboden.

Gebruik de kortingscode 2019 voor 5% korting op o.a. aroma's en lege flessen.

Kangertech Top EVOD

  • € 19,95

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  •  
  • Merk: Kangertech

Beschikbare opties:

Kangertech Top EVOD

De Kangertech Top EVOD is de opvolger van de razendpopulaire Kangertech EVOD en EVOD2. Deze set is ideaal voor de beginnende damper.
De set maakt gebruik van Kangertech VOCC-T coils met een weerstand van 1,2 ohm. Hierdoor is hij perfect voor iedereen die niet of nog niet wil sub-ohm dampen.
De set wordt geleverd met een Kangertech EVOD toptank met een inhoud van 1,7 ml.De tank wordt gevuld via een topfill systeem, dit houdt in dat u de tank vanaf de bovenkant gemakkelijk en snel kunt vullen zonder dat u deze van de batterij af hoeft te halen.

De Kangertech Top batterij is gemakkelijk in gebruikt. U hoeft niets in te stellen, u drukt gewoon op de vuurknop en het werkt! De batterij heeft 650 mAh en kan dampen met weerstanden tot 0,4 ohm. Dus mocht u later willen overstappen naar sub-ohm dampen kunt u dit ook gewoon eerst op deze set uitproberen. De batterij wordt opgeladen via de bijgeleverde micro-USB lader. De set wordt geleverd zonder muurlader en e-liquid, deze kunt u apart mee bestellen.

Verkrijgbaar in 4 kleuren.


 

Tags: Kangertech