Leeftijdscontrole

U mag deze website alleen bezoeken als u 18+ bent. Bent u 18 jaar of ouder?

Welkom op HappySmokes.nl

Van harte welkom bij HappySmokes, de webwinkel voor producten op het gebied van elektronisch roken (ook wel dampen of vapen). Bij ons vindt je een groot assortiment aan vape gerelateerde producten.

Advies bij de E-Sigaret

Ben je nog niet zo bekend met het elektrisch roken en wil je meer informatie? Gebruik ons contactformulier en wij helpen je graag verder!

Vernieuwde website

De webshop is sinds 1 juli 2019 vernieuwd om aan alle richtlijnen van de NVWA te kunnen voldoen. Dit betekent voor u dat een aantal producten niet meer beschikbaar zijn, wij helpen u graag naar het zoeken van een alternatief. 

Productplaatjes en informatie

We doen ons best om deze z.s.m. aan alle richtlijnen te laten voldoen. Helaas moeten we, door de nieuwe regelgeving van bijna alle producten nieuwe plaatjes maken en onze informatie aanpassen, hier gaat veel tijd inzitten. Indien u specifieke vragen heeft over een product kunt u ons altijd om hulp vragen.
Orders gedaan op de "oude" HappySmokes

Orders die zijn gedaan op de oude HappySmokes zijn helaas niet zichtbaar op de nieuwe website, dat wil niet zeggen dat ze "verdwenen" zijn. Orders die voor 1 juli 2019  op de oude website zijn geplaatst worden door ons verwerkt, ook indien het om een nalevering gaat.

Literflessen base

Er zijn voor 1 Juli enorm veel literflessen base besteld. Deze worden op het moment geproduceerd en zullen z.s.m. nageleverd worden. Wij vragen om uw geduld.
Update Augustus: ruim 80% van de literflessen zijn inmiddels geleverd, de overige 20% verwachten wij begin september te kunnen leveren.

Verzendinformatie

Verzendkosten vanaf €0,00, indien op een werkdag voor 17:00 besteld (en op voorraad), direct verzonden.

Klik hier voor meer informatie.
 

Retourneren en ruilen

U mag producten binnen 14 dagen retourneren.

Bekijk hier welke productgroepen in aanmerking komen.

 

Beveiligde verbinding

Uw gegevens worden via een beveiligde (SSL) verbinding verwerkt, zo bent u verzekerd van een veilige shop ervaring.

Klantenservice

Onze klantenservice staat voor je klaar via E-Mail en/of Live Chat.

E-mail: info@happysmokes.nl