Leeftijdscontrole

U mag deze website alleen bezoeken als u 18+ bent. Bent u 18 jaar of ouder?

Garantie

Wij geven over al onze producten 12 maanden garantie met uitzondering van de onderstaande artikelen.

Herroepingsrecht
Als consument is het wettelijk bepaald dat u bij bestellingen over het internet 14 dagen herroepingsrecht heeft. Dit wordt ook wel zichttermijn genoemd. U hebt het recht om zonder opgave van reden binnen 14 dagen uw aankoop te ontbinden. Deze periode van 14 dagen gaat in op de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen. Tijdens dit zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het is alleen toegestaan om het product  in die mate uit te pakken en te gebruiken als dat strikt nodig is om te bepalen of uw product naar wens is.

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik wilt maken ontvangen wij graag het product inclusief alle toebehoren en in zoverre mogelijk in originele staat en verpakking retour. Binnen 30 dagen na ontvangst van uw retourzending storen wij u het aankoopbedrag van uw product terug.

Bij gebruik van retourzending onder het herroepingsrecht worden de kosten van de terugzending door u als klant betaald.

Batterijen
HappySmokes geeft 3 maanden garantie op batterijen om eventuele fabrieksfouten te compenseren. Bij normaal gebruik kan een batterij makkelijk een jaar meegaan. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt niet onder de garantie.

E-liquids en base
Onze e-liquids die wij verkopen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn uit gecontroleerde productie afkomstig van binnen de EU. Onze e-liquids voldoen aan alle regels wat betreft Europese wetgeving en zijn TUV gecertificeerd. Mocht u van mening zijn dat ondanks onze strenge kwaliteitscontrole een e-liquid niet aan de wettelijke normen voldoet dan zullen we deze onder garantie vervangen. Wanneer u een e-liquid heeft aangeschaft waarvan de smaak u bij nader inzien niet bevalt dan adviseren wij om deze te ruilen met iemand anders die gebruikt maakt van e-liquids. Niet alle smaken zijn hetzelfde en dat begrijpen wij. Echter is dit geen geldige reden voor een retour. Om hygiënische redenen en in verband met de houdbaarheidsdatum is het niet mogelijk om e-liquids te ruilen. Is het flesje echter ongeopend en voorzien van verzegeling en originele verpakking dan mag u natuurlijk gebruik maken van uw 14 dagen herroepingsrecht.

Atomizers (coils), clearomizers en protanks
Atomizers en clearomizers en protanks zijn verbruiksartikelen en gaan bij normaal gebruik ook maar een beperkte periode mee. Hierdoor geven wij geen garantie op deze onderdelen. Indien een clearomizer of een soortgelijk product bij aankomst niet naar behoren werkt dan kunt u deze retour zenden en wordt uw artikel kosteloos vervangen. Wanneer een artikel eenmaal in gebruik is genomen dan wordt deze niet retour genomen. Voor meer informatie over het ruilen van atomizers, clearomizer en protanks kunt u contact opnemen met onze klantenservice.